Bazar 2019: 25 en 26 oktober

Jaarlijks organiseert de Protestantse Gemeente in Dronten een grote rommelmarkt voor het goede doel in kerkcentrum Open Hof. Dagen vol ontmoetingen, mooie gesprekken, nieuwe contacten, ouwe bekenden die elkaar tegen kwamen, afspraken werden gemaakt enz. Kortom: een mooie plek voor dit alles!

Goede doelen 2019:

• Kerkcentrum Open Hof
    Naast groot onderhoud van kerkcentrum Open Hof gaat een deel van de opbrengst van de Bazar Open Hof, naar twee goede doelen.

• Voedselbank Dronten

• Christelijk Kinderziekenhuis Bethesda in Boedapest

Rommelmarkt

Zoals alle jaren is er weer de grote 2de-handsgoederenmarkt met mooie meubels, boeken, kleding, puzzels, speelgoed, schoenen, cd’s enz enz.

Wat ook dit jaar niet ontbreekt zijn de lekkerste appels, peren, aardappelen en uien van Flevolandse bodem, en ook de wafels en oliebollen liggen er weer knapperig vers bij. De bloemschikkraam zal weer de mooiste bloemstukjes maken, en de creastand ligt weer vol mooie handgemaakte spullen. Bij de viskraam weer vers gebakken vis. Bijzonder lekkere wijn en kaas te koop, en ook de eetkramen ontbreken niet: (warme)broodjes, patat, ovenschotel, het is er weer. (Dus thuis eten hoeft niet, het kan gezellig bij de bazar!) Wederom is er het aloude enveloppenspel èn het rad zal veel draaien, dit alles met mooie, lekkere en originele prijzen!

Jouw inbreng is nodig!

Dit is wat er allemaal te doen is, maar voordat het zover is hebben we uw en jouw inbreng nog hard nodig! Zo hebben we eigen gebakken cake, taart, koekjes etc voor de eigenproducten stand nodig. En: voor de creastand zijn we nog op zoek naar gebreide, geborduurde, gehaakte, in ieder geval (hand)gemaakt spullen. Dit mag de dagen voorafgaand aan de bazar gebracht worden in Open Hof.

IMG_E4161.JPG

Loting

De loten van de grote verloting zijn te koop en de hoofdprijs is een fietsweekend (incl. twee overnachtingen en fietshuur). Ook nu is er een extra prijs: een weekendje weg. Net als vorig jaar moet men bij deze trekking aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. (Dus niet voor de andere prijzen van de grote verloting. Alleen voor het weekendje weg.)

Op vrijdag 25 oktober om 19.00 uur is er de dienstenveiling met bijzondere, leuke en mooie diensten. Diensten zoals grasmaaien, een cake bakken, een snert van Gert, zweefvliegen een hightea en nog veel meer komen weer onder de hamer.

Ook hier hebben we nog heel veel ‘diensten’ nodig! Wees creatief en denk met ons mee!
Opgave: hennie@protief.nl

Vrijwilligers nodig!

Vrijwilligers zijn niet weg te denken, ook niet bij de Bazar. We zoeken nog vrijwilligers voor:

• de opbouw, vooral op woensdagochtend/middag/avond

• opbouw van de andere dagen.

• de kindertent.

• verkoop

• hand-en-span-diensten

• opruimen op maandag 28 oktober.

Hulp mag zijn voor een uurtje, een dagdeel of misschien wel alle dagen.