Soms is het tijd voor een nieuwe jas.

Welkom bij de nieuwe site van de Protestantse Gemeente Dronten.

Schermafbeelding+2019-10-01+om+10.19.31.jpg

De kerk heeft een nieuwe site gekregen. Dat betekent niet alleen een nieuw jasje, maar ook een nieuwe plek waar je informatie kunt vinden. Dat kan in het begin misschien even zoeken zijn, want niet alles staat op dezelfde plek als wat je gewend was. Op deze pagina staat waar je de belangrijkste informatie kan vinden.

 

 
BG1.jpg
 

De belangrijkste functies:

 
 
F1.jpg

Informatie over kerkdiensten vinden

Zowel op de ‘homepagina’, de ‘kerkdienst pagina’ als op de ‘activiteitenpagina’ kun je informatie vinden over de kerkdiensten die komen en geweest zijn. Naast de belangrijkste informatie zoals tijd, locatie en welke predikant voor gaat, kun je ook live meeluisteren en de liturgie downloaden door op de dienst te klikken.


Meeluisteren of liturgieën downloaden

Als je op een kerkdienst klikt kun je direct live meeluisteren én de liturgie downloaden als die beschikbaar is. Dat ziet er uit zoals het plaatje. Door op de oranje knop te klikken kun je meeluisteren of de liturgie downloaden.

F2.jpg

F3.jpg

Contactgegevens vinden

Contactgegevens van het pastoraal team, van de kosters en van de kerkgebouwen vind je op de site onder ‘Contact’ of in het menu ‘Over ons’.

 

Kom je er niet uit?

 
 
C1.jpg

Neem contact op met het ouderen bezoek team

Als je een oudere bent, heb je als het goed is iemand van het ouderen bezoekteam die jou kan helpen met de website. Benader deze persoon als eerste, Hij of zij zal je laten zien hoe de site werkt.

C2.jpg

Bel voor vragen als je iets niet kan vinden of als iets niet werkt

Lukt het niet? Dan kan je in oktober 2019 ook bellen met onze scriba: Michelle Vliegenthart. Haar kan je bereiken op
06 - 40 22 87 91

C3.jpg

Mail met de redactie

Daarnaast kun je voor vragen en opmerkingen mailen met de webredactie. Die kan je mailen via webredactie@pgdronten.nl