InSalvation in De Ark

Presence_Wim_Hoddenbagh_spreker.jpg

DRONTEN - Donderdagavond 31 oktober 2019 is de worshipband InSalvation in PKN De Ark in Dronten voor een avond vol prachtige aanbidding. Zing mee met bekende liederen zoals 'Jezus Overwinnaar' en geniet van hedendaagse aanbiddingsmuziek. De avond maakt deel uit van de landelijke Presence Tour. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar op www.presence.nl.

Presence_Esther_Vorsterman_van_Oijen_spreker.jpg

 In oktober en november 2019 tourt Presence langs twaalf oude en bekende kerken in Nederland: van de Martinikerk in Groningen tot de prachtige kerk op het Vrijthof in Maastricht. Het thema van de aanbiddingsavonden is 'Vul dit huis met Uw glorie'. Naast de band InSalvation werken sprekers als Wim Hoddenbagh, Tiemen Westerduin, Hans Maat, Esther Vorsterman van Oijen en Jan Pool met de tour mee.
Wim Hoddenbagh, initiatiefnemer van de landelijke Presence Tour, vertelt over het verlangen achter de tour langs kerken in twaalf provincies: "Het lied 'Vul dit huis met Uw glorie' is bekend geworden omdat het een diep verlangen opwekt naar Gods aanwezigheid in de kerk en in ons dagelijkse leven. Stel je voor dat God de kerk van Nederland weer gaat vullen met Zijn glorie! Vol van de liefde van de Vader, hoop in Jezus en kracht van de Heilige Geest – God zelf, zichtbaar en tastbaar in de dorpen en steden. Dat is de boodschap die centraal staat tijdens deze tour." 
De aanbiddingsavond in Dronten is op donderdag 31 oktober 2019. Begin om 19.30 uur, einde om 22.15 uur, met een pauze tussendoor. Adres: PKN De Ark, De Oost 54, Dronten. 

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar op www.presence.nl. Wees er snel bij, want vol=vol.

 P.S. Wil je meewerken aan dit mooie evenement neem dan contact op met Margret van Loon
email margret.ernest@dronten.net of tel.nr. 0321-319779, er zijn vrijwilligers nodig voor
catering, cake bakken, kaartcontrole, bhv, inrichting kerkzaal, opruimen kerkzaal).

Michelle Vliegenthart