Kerkelijk Bureau: openingstijden en contactformulier

Het kerkelijk bureau fungeert als het dienstencentrum van de gemeente. Voor alle zaken betreffende ledenadministratie en financiële bijdragen kan men er terecht. Output voor pastoraal, diaconaal en kerkrentmeesterlijk werk wordt op verzoek aangeleverd.

Verder worden, indien nodig en op verzoek, liturgieën gemaakt voor rouw- en trouwdiensten en voor diensten waarin de beamer niet gebruikt wordt. De mededelingen en afkondigingen die in de diensten worden voorgelezen en/of via de beamer worden gepresenteerd worden via het kerkelijk bureau verzameld en voorbereid.

Voor alle zaken betreffende het reilen en zeilen van ons kerkelijk bedrijf wil het kerkelijk bureau optimale service verlenen. Dat kan zijn een directe (re)actie, eventueel een reactie na navraag hier of daar, of een doorverwijzing naar anderen.

Het kerkelijk bureau is gevestigd in kerkcentrum De Ark, De Oost 54 en is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

0321-336055
kb@pgdronten.nl

CAPTCHA
Wij vragen u om de code over te nemen. Hiermee willen we zoveel mogelijk spam-inzendingen proberen te voorkomen. Excuses voor de overlast.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.