Pastoraal werker Elly Maarsingh – van der Laan

Mijn naam is Elly Maarsingh. Ik ben, samen met mijn tweelingzusje, geboren in 1960 in de stad Groningen. In 1986 ben ik met Jaap getrouwd en we hebben drie kinderen gekregen, een zoon en twee dochters. We wonen in het buitengebied van Zeewolde waar we een boerderij hebben. Af en toe werk ik mee op ons bedrijf.

In Utrecht heb ik vier jaar de HBO studie Theologie en Levensbeschouwing gevolgd. In het laatste jaar heb ik in Dronten stage gelopen en ben gebleven na de afronding van mijn studie.
Ik werk met veel plezier samen met de andere pastores en ervaar collega’s als heel waardevol en inspirerend. Mijn werkzaamheden zijn o.a. pastoraat, kringenwerk, voorgaan in diensten, team talentenmatch en het bezoeken van jongeren en jonge gezinnen.
Ik vind het boeiend om samen met anderen te ontdekken op welke manieren God van betekenis wil zijn in ons leven. Het blijft voor mij steeds weer een uitdaging om te zoeken naar wat nodig is in de gemeente en om de bijbelverhalen tot leven te brengen. Maar ik weet ook dat het Gods Geest is die ons als gemeente draagt en inspireert. Dat geeft ontspanning.

Als u bezoek op prijs stelt of vragen hebt kunt u altijd contact met me opnemen via 036 - 5228 460 of via MAIL.